De zomer gaat van start: Hier scoor je de goedkoopste disposables!

De zomer is van start gegaan, en nu is het belangrijk om je voor te bereiden op het drukke seizoen. Of je nu eigenaar bent van een café, een strandbar runt of een food truck beheert, TakeAware biedt alle disposables die je nodig hebt voor een succesvolle zomer. Hieronder hebben we een aantal van onze ‘Summer Essentials’ voor je op een rijtje gezet.

1. Milkshake bekers

Onze stevige milkshake bekers zijn ideaal voor het serveren van heerlijke milkshakes. Verkrijgbaar in diverse maten en keuze uit verschillende vrolijke printen, zijn ze een goede keuze voor elke horecaonderneming. Combineer de milkshake beker met een van onze vrolijke rietjes.

2. Smoothiebekers

Voor de zomerse smoothies bieden wij transparante smoothiebekers met bijpassende deksels, ideaal voor takeaway. Ze zijn praktisch, stijlvol en laten de inhoud mooi uitkomen.

3. Ijsbekers

Verkoop je ijs? Onze ijsbekers zijn ideaal voor een bolletje ijs op een warme dag. De ijsbekers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en veelal gemaakt van FSC® gecertificeerd papier, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn.

4. Fris- en Bierbekers

Onze fris- en bierbekers zijn veelzijdig en geschikt voor zowel non-alcoholische als alcoholische dranken, perfect voor elk zomerfeestje. Ze zijn beschikbaar in diverse maten en stijlen.

5. Schalen en Borden

Voor onder andere de cateraars bieden we een scala aan schalen en borden, ideaal voor zowel koude als warme gerechten. Combineer onze schalen met onze cateringdozen.

6. Prikkers

Neem ook een kijkje bij onze milieuvriendelijke prikkers, ideaal voor kleine hapjes maar ook perfect voor grotere gerechten zoals hamburgers. Ze zijn zowel praktisch als stijlvol voor elke maaltijd.

Moet je nog je zomerinventaris aanvullen? Neem dan een kijkje in ons assortiment. We bieden alles wat je nodig hebt om van deze zomer een succes te maken. Kies voor TakeAware en zorg voor een onvergetelijke zomer!