Ontdek onze nieuwe sushitrays: Perfect voor elke Sushi-liefhebber!

We zijn enthousiast om onze nieuwste collectie aan te kondigen: de sushitrays! Deze stijlvolle en praktische trays zijn de nieuwste toevoeging aan ons assortiment en bieden een perfecte manier om je sushi stijlvol te presenteren.

De sushi bakjes zijn zowel functioneel als mooi vormgegeven. Met een strak en modern design zorgen deze trays ervoor dat elke sushi rol er net zo goed uitziet als dat het smaakt. Ze zijn perfect voor zowel thuisgebruik als voor gebruik in restaurants en cateringbedrijven.

Verschillende maten sushitrays

De zwarte sushi schaaltjes met deksel zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende porties.

Kleine Sushitrays:

Middel Sushitrays:

Grote Sushitrays:

Family Sushitrays:

Naast hun luxe uitstraling zijn onze zwarte sushi schalen ontworpen voor maximaal gebruiksgemak. Ze zijn lichtgewicht, makkelijk te stapelen en eenvoudig te transporteren door de bijpassende deksel, wat ze ideaal maakt voor zowel takeaway als voor gebruik op locatie.

Sushi schaaltjes voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis!

Ben je om en wil je graag de zwarte sushi bakjes bestellen? Wanneer je vandaag voor 16.00 uur besteld, heb je het morgen al in huis. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het bestellen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!