Ontdek onze plasticvrije kraft/wit snacklijn!

Met trots presenteren wij onze volledig plasticvrije kraft/wit snacklijn! Onze focus op duurzaamheid heeft ons geleid tot de ontwikkeling van deze lijn in 2023. De snackbakjes zijn gemaakt van plasticvrij karton, waardoor ze 100% biologisch afbreekbaar zijn. De snacklijn is momenteel de perfecte keuze, gezien de SUP-maatregelen die het gebruik van plastic beperken. Ontdek waarom onze snacklijn niet alleen je snacks vers houdt, maar ook bijdraagt aan een milieuvriendelijke keuze!

SUP maatregelen vs. plastic (bevattende) snackbakjes

Vanaf januari 2024 is het gebruik van plastic (bevattende) voedselverpakkingen en bekers voor consumptie ter plekke verboden, tenzij ze geschikt zijn voor hoogwaardige recycling. Dit verbod is van toepassing op diverse eet- en drinkgelegenheden, zoals restaurants, sportkantines en bioscopen. Deze locaties moeten een keuze maken of ze gaan overstappen op herbruikbare alternatieven, verpakkingen zonder plastic of hoogwaardige recyclebare verpakkingen.

Wil je meer weten over de SUP maatregelen? Lees dan onze blog!

Kartonnen snackbakjes zonder coating

Veel kartonnen snackbakjes die worden aangeboden bevatten een dunne plastic coating, bijvoorbeeld een PE of PLA coatingOnze kraft/wit snacklijn heeft geen coating en is daarom volledig SUP-proof! Omdat de bakjes voldoen aan de SUP-richtlijnen zijn ze dus gewoon toegestaan voor consumptie ter plekke! Daarnaast zijn ze ook nog eens 100% biologisch afbreekbaar. 

Overzicht van onze plasticvrije kraft/wit snacklijn

Onze plasticvrije kraft/wit snacklijn heeft een breed assortiment aan verschillende frietbakjes, snackbakjes, puntzakken en hamburgerbakjes.

Naast onze kraft/wit snacklijn bieden we nog veel meer disposables aan. Neem gerust een kijkje in onze snack categorie, of ontdek ons volledige assortiment!