Onze top 10 snacklijst + bijpassende snackbakjes!

Bij TakeAware zijn we natuurlijk dol op een goede snack. Daarom hebben we speciaal voor jou een top 10 samengesteld van onze favoriete frituursnacks. Deze lijst toont niet alleen onze favorieten, maar laat je ook zien welke TakeAware verpakking perfect past bij elke snack om je snackmoment nog beter te maken.

1. Bitterballen

Er gaat niets boven bitterballen op een terras met een wijntje of biertje. Ons stevige kraft snackbakje A7 is perfect voor deze Nederlandse klassieker.

2. Kipnuggets

Een favoriet bij vele. Ons snackschaaltje V3 suikerriet is ideaal voor het serveren van kipnuggets, en bovendien plastic- en PFAS-vrij!

3. De klassieke frietjes

Geen snacklijst is compleet zonder de klassieke frietjes. Serveer ze in ons Plastic- en Pfas vrije frietbakje A22 suikerriet. Dit bakje is perfect voor grote porties friet!

4. Kaassoufflé

Deze snack is perfect voor alle kaasfans! Presenteer deze heerlijk snack in onze snackschaal V3 van suikerriet.

5. Kroketten

Een klassieker onder de snacks: de kroket. Om deze heerlijke snack op zijn best te serveren, bieden wij ons stevige kroketbakje A5 kraft aan. Ideaal voor bijvoorbeeld take away.

6. Kaasstengels

Een ander groot favoriet onder de kaasliefhebbers zijn de kaasstengels. Deze heerlijke snack is krokant van buiten en gevuld met gesmolten kaas van binnen. Presenteer deze snack in ons kraft/wit A7 snackbakje.

7. Mini loempia's

Geen borrelplank is compleet zonder mini loempia's. Serveer deze oosterse snack in ons A9 snackbakje.

8. De eierbal

Deze typische Groningse snack mag natuurlijk niet ontbreken op de snacklijst. Deze overheerlijke snack presenteer je het beste in ons A7 snackbakje van suikerriet.

9. De frikandel 

Deze snack is een echte Nederlandse favoriet. Ons kraft/wit A16 frikandelbakje is speciaal ontworpen om deze snack gemakkelijk te serveren.

10. De bamischijf

Last but not least: de bamischijf. Deze heerlijke snack, gevuld met kruidige bami en omhuld door een krokant laagje, serveer je op ons duurzame V3 suikerriet snackschaaltje

De juiste verpakking is net zo essentieel als de snack zelf. Daarom bieden we bij TakeAware een breed assortiment aan duurzame disposables. Neem gerust een kijkje in onze digitale schappen!