Dit zijn dé top 10 zomerse drankjes voor in onze bekers

De zomer is de perfecte tijd om te genieten van verfrissende drankjes. Of je nu een barbecue organiseert of gewoon van de zon wilt genieten, een heerlijk koel drankje in een handige beker maakt het allemaal beter. Hier zijn onze top 10 zomerse drankjes die perfect passen in onze bekers!

1. Frappé

Deze klassieker is perfect voor de koffieliefhebbers. Zet een kopje sterke koffie en laat het afkoelen. Meng de afgekoelde koffie, vanille-ijs en ijsblokjes in een blender tot het één geheel is. Voeg eventueel melk en siroop toe. Zo heb je een heerlijke ijskoffie voor de warme zomerdagen.

Beker tip: Sap en Smoothie Beker 400ml Ø95mm RPET

2. Aardbeien Smoothie

Blend verse aardbeien met yoghurt, een beetje honing en ijsblokjes voor een verfrissende en gezonde smoothie. Dit kleurrijke drankje is perfect voor de zomer en zit boordevol vitamines.

Beker tip: Milkshakebeker middel 450ml Ø90mm 16oz zwart FSC®Mix karton

3. Klassieke Limonade

De klassieke limonade blijft een favoriet. Meng vers geperst citroensap met suiker, water en veel ijs. Voeg schijfjes citroen en een takje munt toe voor een extra frisse smaak.

Beker tip: Milkshakebeker middel 450ml Ø90mm 16oz geel FSC®Mix karton

4. Ijsthee

Maak een grote kan ijsthee met je favoriete theesoort. Voeg schijfjes citroen en een beetje suiker toe. Laat het afkoelen in de koelkast en serveer met veel ijs.

Beker tip: Milkshakebeker klein 360ml Ø90mm 12oz zwart FSC®Mix karton

5. Watermeloen Smoothie

Blend bevroren watermeloen, yoghurt en ijsblokjes tot een heerlijke smoothie. Dit verfrissende drankje is ideaal voor een zomerse dag.

Beker tip: Milkshakebeker middel 450ml Ø90mm 16oz zwart FSC®Mix karton

6. Romige Vanille Milkshake

De klassieke vanille milkshake mag natuurlijk niet ontbreken. Meng vanille-ijs, melk en een scheutje vanille-extract in een blender tot het glad en schuimig is. Serveer deze in een van onze leuke milkshake bekers.

Beker tip: Milkshakebeker middel 400ml 16oz karton

7. Mojito Mocktail

Meng limoensap, verse muntblaadjes, rietsuiker en bruiswater. Serveer in een stijlvolle beker met ijs en een schijfje limoen.

Beker tip: Sap en Smoothie Beker 400ml Ø95mm RPET

8. Tropische Ananas Smoothie

Blend bevroren ananas, kokosmelk, een beetje sinaasappelsap en een handvol spinazie voor een verfrissende smoothie. Dit tropisch drankje is zowel gezond als lekker

Beker tip: Milkshakebeker middel 450ml Ø90mm 16oz zwart FSC®Mix karton

9. Aardbeien Mojito Mocktail

Voor een alcoholvrije mojito, meng aardbeien, munt, limoensap en een beetje suiker. Voeg bruiswater en veel ijs toe. Serveer de mocktail met een aardbei en muntblaadje bovenop.

Beker tip: Sap en Smoothie Beker 400ml Ø95mm RPET

10. Komkommer-Munt Infused Water

Infused water is een goede manier om gehydrateerd te blijven. Voeg dunne schijfjes komkommer en verse muntblaadjes toe aan een kan water en laat het een even in de koelkast staan. Voeg eventueel ijsklontjes toe.

Beker tip: Sap en Smoothie Beker 300ml Ø95mm rPET

 

Bonus Tip: Personaliseer je bekers

Maak je zomerse drankjes nog feestelijker door je bekers te personaliseren. Laat bijvoorbeeld je bekers bedrukken met je eigen logo of huisstijl. Voeg een van onze vrolijke rietjes toe om je drankje helemaal af te maken.

 

Met deze top 10 zomerse drankjes ben je klaar voor elk zomers evenement. Naast deze smoothiebekers, milkshakebekers en fris- en bierbekers. hebben we nog veel meer disposables in verschillende soorten en maten. Neem eens een kijkje bij al onze bekers of bekijk het gehele assortiment.

Proost op een heerlijke zomer!